Verzoek van SOS Children’s Village Aqaba

5 Mei 2021 – Op verzoek van SOS Children’s Village Aqaba zijn er ook maaltijden verstrekt
aan gezinnen die onder de zorg van deze organisatie vallen

Tijdens de laatste weken van de Ramadan kwam er via de commissaris van politie in Aqaba een verzoek binnen van SOS Children’s Village Aqaba om ook aan de gezinnen die bij deze organisatie bekend stonden Iftar maaltijden uit te delen. In overleg met de Mukhtar hebben we besloten om aan dit verzoek tegemoet te komen, ondanks dat dit een grote Internationale organisatie betreft die over meer fondsen beschikt dan wij als kleine Stichting. Inmiddels is de groep vrijwilligers die meewerkt aan het samenstellen van de maaltijden en die helpen bij de logistieke organisatie behoorlijk gegroeid. Wij zijn blij dat deze actie zo’n succes was.

De vrijwilligers rusten uit na een dag hard werken en vasten.