Het begin is er…

11 november 2020

Wat begon als een idee, is nu een feit: vandaag zetten we een handtekening onder de oprichtingsakte van een stichting om kansarme gezinnen in Jordanië te helpen.
We zitten met z’n vieren in de auto, en dat mag niet in het tijdperk van Corona. Dus braaf houden we onze maskers bij de hand voor het geval dat we een ijverige politieagent tegenkomen.

Daar gaan we, op weg naar de notaris.

Ook al vanwege Corona, mogen er maar drie personen het kantoor van de notaris binnen. Vier zou echt te veel zijn, blijkbaar. Een van ons moet dus ter plekke een machtiging tekenen zodat een ander van ons voor haar een handtekening kan zetten tegenover de notaris. Lekker logisch, maar vooruit. Alles voor het goede doel.
Na een uur verlaten we het kantoor van de notaris als bestuursleden van de René Alexander Swarts Stichting. Stap één is gezet.
Dat moeten we natuurlijk vieren en de eerst officiële bestuursvergadering is een feit.