De eerste pakketten uit naam van RASS

29 november 2020 – de eerste pakketten worden verdeeld

Op 29 november zijn de eerste pakketten uit naam van onze stichting uitgedeeld. De ING heeft een achterstand door het grote aantal aanvragen voor een nieuwe bankrekening, waardoor we nog steeds geen bankrekening hebben. Dit kan nog wel even gaan duren, wat inhoudt dat we ook nog geen donaties kunnen ontvangen. De eerste pakketten die uit naam van de stichting worden uitgedeeld hebben we dan ook weer voor eigen rekening genomen.

Dankzij de samenwerking met Mukhtar Ahmad Abu Moataz en zijn contacten bij de Halve Rode Maan (het Rode Kruis) van de afdeling Aqaba zijn weer 30 gezinnen blij gemaakt met een voedselpakket waar zij ongeveer 3 weken mee vooruit kunnen. De pakketten zijn in overleg samengesteld en bevatten naast kip, tomaten, aardappelen, uiten en aubergines voornamelijk voedzame basisproducten zoals rijst, linzen en bonen.

voedselpakket Aqaba