1.000 Iftar maaltijden dankzij Green Religion BV

26 april 2021

We hebben een mooie donatie ontvangen van Green Religion BV waarmee we tijdens de Ramadan Iftar maaltijden gaan uitdelen.
Iftar is de maaltijd die tijdens de Ramadan na zonsondergang wordt gegeten. Deze maaltijd is een feestje na een lange dag vasten.

De maaltijden worden bereid onder het toeziend oog van de Mukhtar en uitgedeeld met medewerking van vrijwilligers van de lokale afdeling van het Rode Kruis en vrijwilligers van het politiekorps in Aqaba.
Alle voorbereidingen en logistieke werkzaamheden moeten overdag uitgevoerd worden omdat er in verband met Corona nog steeds een avondklok geldt.
Daarbij komt dat de vrijwilligers overdag natuurlijk vasten, wat inhoudt dat zij ook niets drinken terwijl de temperatuur in Aqaba behoorlijk oploopt.

We zijn de Mukhtar en alle vrijwilligers erg dankbaar dat zij dit mogelijk maken.

de maaltijden worden ingepakt
de vrijwilligers die het mogelijk maken